Ni önskade ett recept på snickersen som jag la ut på bloggen för några dagar sedan så här kommer det. 
 
 
 
1 Burk jordnötssmör (350 g)
1 dl strösocker
2 dl ljus sirap
1 L Rice Krispies flingor
1 dl kokos
350-400 g mjölkchoklad
 
Ca 30 stycken
 
1. Klä en 20x30 cm form med bakplåtspapper.
 
2. Blanda jordnötssmör, socker och sirap i en stor kastrull. Låt nästan blandningen nästan koka upp och rör om då och då. 
 
3. Ta bort kastrullen från plattan och rör ned flingorna med kokosen. 
 
4. Bred ut blandningen i den klädda formen. Var noga med att täcka hela formen så att det inte blir några hålrum vid kanterna och hörnen. Detta för att chokladen inte ska flyta ut mot kanterna och lägga sig där.
 
5. Smält choklad och bred ut över kakan. 
 
6. Låt svalna i kylen i några timmar eller tills chokladen stelnat helt och fått en blank yta. Skär sedan i bitar efter tycke och smak. Tänk på att kakan är väldigt mäktig så gör inte allt för stora bitar.
 
Lycka till! :)