Valfri sockerkaks smet!
Det ska vara tre lager antingen kan du ha en hög form och sedan dela den i 3 delar.
Eller om du har en mindre form kan du grädda i 3 omgångar. 
Förlåt om jag kronglar till det, är det några frågor är det bara att ställa dom.
 
 
 
200 g vit choklad
150g phiadelfiaost(naturell)
 
Så här gör du;
Först vispar du phiadelfiaosten fluffigt.
Sedan smälter du chokladen över ett vatten bad.
När det inte finns några klumpar i chokladen häller du i chokladen i phiadelfiaosten du vispat.
Blanda till en jämn smet och sedan ställ in den i kylen i 5 minuter.
Sedan lägger du på första lagret av fyllningen och sedan gör samma sak på andra lagret.
 
 
 
5 dl vispgrädde (du kan ta lite mindre gädde om du vill)
2 dl cocos
 
Så här gör du;
Vispa grädden så den är hyfsat fast. 
Bre över gädden över hela tårtan och sedan "kastar" du på cocos så det är över hela tårtan