Ingredienser:
150g mjukt smör
300g mandelmassa
6 ägg
250g ricottaost
Skal av en citron
Skal av en apelsin
1 bittermandel
1/2 dl vetemjöl
Smör och mandelspån till formen
 
Så här gör du:
1. Sätt på ungnen på 175 grader.
2. Vispa det mjuka smöret och riven mandelmassa krämigt.
3. Tillsätt ett ägg i taget under vispning
4. Rör i ricottaost, rivet citron- och apelsinskal och riven bittermandel.
5. Vänd sedan ner mjölet för hand.
6. Smörj en kakform med löstagbar kant, 24cm i diameter, och bröa med mandelspån.
7. Häll ner smeten i formen och grädda kakan i mitten av ungnen i 25-30 min. 
8. När du ska ta ut kakan ska den inte vara kladdig, så testa med en sticka. 
9. Pudra över lite florsocker och servera med grädde.