23 Feb kl. 07.57

Hej från Thailand!

Halloj! hoppas aktör bra där hemma, själv ligger jag på stranden o lyssnar lite på musikHalvmeter vet kanske Nellie o Sara bakar något snart så vi får något mumsigt på bloggen,kram 
 
 
Postat i kategorin:
16 Feb kl. 11.24

Vanlig sockerkaka

 
 
 
Postat i kategorin: Sara
12 Feb kl. 13.31

Brownie cupcakes

Förra veckan gjorde jag lite brownies och fick smet över så jag gjorde några cupcakes också. Supergoda blev dem riktigt beroende framkallande!
Bilden är inte så bra måste jag säga men jag har ingen bättre.

Postat i kategorin: Nellie
11 Feb kl. 11.39

BAKA- Alla ♥-dag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Wilma
10 Feb kl. 16.05

Fettisdagen

Jag har faktiskt gjort semlor i år. Inte idag men i söndags. Fuskade lite och köpte bullarna, men dom blir ju goda ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Sara
09 Feb kl. 11.42

Lite förklaring

Hejsan! Nu ligger jag här i sängen o har varit vaken en stund. Sara o Nellie sover, men jag kan inte sova mer. Men iaf så tänkte jag berätta varför jag inte bakar o lägger ut så ofta. Det är för att jag har 2 prov, massa läxor o grejer som måste göras eftersom på torsdag åker jag till Thailand. Så av mig kommer ni inte se på ungefär två veckor men kom jag hinner eller har tid så lovar jag att lägga in något innan jag åker. Men nu vet ni det o ni får ha en jätte mysig lördag, själv ska jag va med dessa knasbollarna idag o ikväll tänkte Nellie o jag träna o jag ska äta middag hos mormor troligen.Kram 
 
Postat i kategorin: Wilma
08 Feb kl. 11.31

Enkel bakning

Dessa enkla instruktionerna från seventeen magasine var jag bara tvungen att fota och visa er. Hemskt suddiga bilder men det fick bli så.

Postat i kategorin: Nellie
04 Feb kl. 19.15

Video - Bakeourday

 
Postat i kategorin: Videos, Wilma