Hej!
Här kommer jag med receptet på choklad moussen som jag slängde ihop på nyår. Både Sara och Nellie var väldigt förtjusta i den även att Nellie inte gillar kaffe tyckte hon den var god. 
Denna efterrätt passar den som är tokig i choklad och en hint av kaffe. Även den som gillar lite mindre efterrätter.
Receptet är anpassat för 4 portioner, om det blir krångligt med att minska eller förstora receptet efter portioner är det bara att säga till så hjälper jag gärna dig! Hoppas ni gillar receptet, ha det så bra, kram :)
 
 
 
  • 125 g mörk blockchoklad
  • 2 äggulor
  • 3 msk florsocker
  • 4 msk starkt bryggt kaffe
  • 3 dl vispgrädde
 
 
                                                                                  
Bryt chokladen och lägg chokladen i en skål över vattenbad.
Ta bort skålen och låt chokladen svalna en aning.
Rör ner ägglulora en i sänder i chokladen, rör väl emellan.
Tillsätt florskockret och det bryggda kaffet.
Vispa upp grädden, men inte för hårt!
Vänd ner grädden i smeten och fördela sedan i små portionskålar.
Ställa in i kylen några timmar.
Dekorera den med din fantasi..