31 Jan kl. 11.38

Citronbiskvier, igen :)

Eftersom min familj gör allt för mig när jag gör citornbiskvier till dom så gjorde jag det i lördags. Jag håller med min famlij om att dom är supergoda, den super syrliga citonkrämen och riktigt söt vitchoklad på det, underbara helt enkelt. Som vanligt om ni vill ha receptet så ger jag det gärna, bara kommentera :)
 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Sara
30 Jan kl. 12.08

Chocolate body butter

Detta body butter från The Body Shop fick jag av mamma för några dagar sedan. Jag är helt förälskad!

Postat i kategorin: Nellie
29 Jan kl. 13.02

Dinkelbullar

Jag gjorde dinkelbullar i förra veckan. Dom blev väldigt goda. Jag tycker det är ganska roligt att baka bröd och funderar på att göra det lite mer än jag gjort förut. Det jobbiga med just detta bröd är att det ska jäsa i 4 timmar, men det var det värt. Om nu vill ha recept på det vi bakar så får ni kommentera så lägger vi ut det :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Sara
27 Jan kl. 21.32

Hembakat- Alla ♥ -nsdag

 
 
 
 
Postat i kategorin: Wilma
26 Jan kl. 14.53

Dålig uppdatering!

Vi ber hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Det är väldigt mycket i skolan och på fritiden så gör vi så mycket annat. Tyvärr så kan vi inte lägga ner så mycket tid på bloggen som vi vill och en tid framöver får ni räkna med dålig uppdatering. 
Postat i kategorin: Bakeourday
20 Jan kl. 10.05

Choklad muffins med lite vitchoklad

Hejsan, förlåt att vi inte lägger ut så mycket, men nu är det lite mycket med skola. Så man är jätte trött när man kommer hem.men i går så bakade jag  helt vanliga choklad muffins sen fick de en liten touche av vit choklad. Jag har bara tagit kort med ipaden så det kanske inte är så jätte bra bilder men man ser iaf vad det är. I dag ska jag till Lena en stund o vi ska åka lite pulka o fika, det kanske kommer någrBoliden på vi lilla fika sen ;) men nu ska ni få se bilderna, kram 
 
Postat i kategorin: Wilma
13 Jan kl. 18.39

Mini "tårta" med maräng

 
 
 
 
Postat i kategorin: Wilma
13 Jan kl. 18.34

Cupcakes med lufftig maräng

Hejsan, nu var det ett jag la in något på bloggen men i dag så har jag lite grejer som ni ska få se. I går började det med att jag var väldigt baksugen så jag tänkte göra en sats muffins i olika nyanser av rosa. Sen gjorde jag yttligare en sats med färgen grön men med den gröna gjorde jag lite annorlunda med, men det kommer i ett annat inlägg. Men nu ska ni få se min söta cupcakes, kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Wilma
13 Jan kl. 16.06

Brownies med nutellafrosting

Igår bakade jag lite och det blev de här. Det här receptet kommer från en hembakat tidning och det ska egentligen vara macadamianötter i men det var lite svårt att hitta det här ute bland byarna. Men det gick lika bra utan. Dem är väldigt mastiga men dem godaste jag någonsin smakat, perfekta för alla choklad älskare!
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Nellie
07 Jan kl. 19.16

Chocolate chip cookies med havre

 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Wilma
06 Jan kl. 14.06

2013- nytt år med Bakeourday!

Hejsan! Nu har det snart gått en vecka på det nya året och det innebär massa nya goda bakverk här hos oss. Vi hoppas verkligen att vi kan få lite fler läsare och om ni har någon ide om att göra bloggen mera "känd" så kommentera gärna! Om snart 3 månader fyller bloggen 1 år och det ska vi fira med att baka något riktigt fint! Hoppas ni som läser fortsätter att kolla in vår blogg, det är vi super glada för!  För hoppnings vis är videon klar snart och det kommer massa bilder denna veckan så håll ut :) Masssa KRAMAR ♥
 
 
 

 
 
 
 
Postat i kategorin: Bakeourday
04 Jan kl. 18.58

Min fina chokladmugg

Jag älskar denna muggen som jag fick i julklapp, sådär lagom stor hihi ;)
Jag älskar både kall och varm choklad så denna muggen är helt perfekt till mig. Denn är ju så fin också.
 
 
Postat i kategorin: Nellie
02 Jan kl. 12.53

Marmorerade maränger

De här marängerna är de godaste jag smakat och jag tycker dem är väldigt enkla att göra. Man behöver inte mäta och greja och dessutom är det bara tre ingredienser. 
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Nellie