Eftersom att jag var i Stockholm i början av juli så tänkte jag visa er lite bilder från olika fik och restauranger som är värda att besöka i Stockholm. Detta blir ett väldigt långt inlägg men det får ni leva med. 
 
1. Ladurée
Självklart måste jag ju nämna Ladurée först av alla för det är ju det bästa som finns. det går ju inte att undgå.
 
 
 
 
 
2. Chokladkoppen
Detta var ett jättemysigt litet fik som hade hur god paj som helst, dessutom fick man en fin utsikt över Stortorget.
 
 
 
 
3. Café del Mondo
Detta var ett ganska litet italienskt café som sålde italiensk gelato i olika smaker och olika sorters bakelser och kakor. Jag tog en brownie med kola och nötter i, väldigt mäktig men lika god.
 
 
 
4. Beckerei
Supersött litet fik med massor av goda vetebröd och surdegsbröd mm...
Hit gick mamma och jag och åt frukost båda dagarna. ;)
 
 
 
 
 
5. Renée Voltaire
Åh vad jag älskar detta stället och åh vad jag älskar Renée Voltaires saker! 
Jag hade velat köpa allt som fanns i butiken och maten var faktiskt väldigt god fast mamma var nog värst...Hon hade nog velat stanna där hela dagen. ;)
 
 
 
6. Frozen Yogurt Factory
Jag skrek ett högt glädjeskrik inom mig när jag såg denna skylt!
Detta är något av det godaste jag smakat i mitt liv och jag har lust att åka till Stockholm varje helg från och med nu bara för att få äta frozen yogurt ;)
 
 
 
 
7. Espresso House
Ja, jag är rätt så besatt av Espresso House och det är ändå rätt konstigt på sätt och vis. Just för att jag "nästan" hatar kaffe av alla sorter men deras smoothies, juicer och frapinos är gudomligt goda så jag kan inte låta bli.
 
 
 
8. Jensen´s Beefhouse
Detta är alla vi tres albsoluta favorit restaurang i Göteborg vi verkligen älskar Jensen´s och då så tänkte jag passa på att visa mamma detta underbara ställe när jag fick chansen.